Residence Ca' d'Oro

Residence Ca' d'Oro, Olaszország, Veneto, Velence, 2018-05-19, Ellátás nélkül
Utazás száma: 54401910

Residence Ca' d'Oro

Olaszország » Veneto » Velence

, Apartmanok starstarstarstar

FM


Residence Ca' d'Oro

Időpont:

2018-05-19 - 2018-05-26
Egyéb időpontok

Ellátás:

Ellátás nélkül

Utazás típusa:

Tengerparti

Időtartam:

8 nap

Közlekedés:

egyéni  -0 Távozási helyszínek

Alapár:

38 725 Ft  -12 %
33 975 Ft ()


A szervező utazási iroda megjelölése: Ca’ d’oro Apartmanok - Cavallino
Leírás
Különböző épületekből, összesen 80 apartmanból álló együttes kb. 250 m-re a parttól és nagyon közel Ca’di Valle központjához. A közelben számos bolt és étterem található de érdemes ellátogatni a mindössze 5 km-re található utasok által méltán kedvelt Lido di Jesolo homokos partjára is. Az apartmanegyüttes június közepétől szeptember közepéig gyermek és felnőtt medencével várja az ideutazókat.
A területről
Cavallino egy félszigeten helyezkedik el. Északról a Velencei-lagúna, délről az Adriai-tenger határolja, keleten pedig a Sile medre választja el Jesolótól. A déli part finomhomokos strandja közel 30 kemping és apartmantelep között van felosztva, ezekben teljes körű, közép vagy magas szintű szolgáltatást nyújtanak az idelátogatóknak. Szállodák meglehetősen kis számban találhatók a területen. Az utóbbi években egyre szaporodnak a nyári vendégek számára készült apartmanházak. A nyári átlaghömérséklet 30 és 35 fok között mozog, nyaranta keveset esik, így a környék kiválóan alkalmas nyári túrákra. Az idelátogatók a fürdőzésen kívül a környék látnivalóit is előszeretettel keresik fel, így Velencét és a lagúna szigeteit (pl. Muranót, Buranót, Torcellót), ahová Punta Sabbioni vagy Treporti-Ricevitoria kikötőjéből juthatnak el.
Program

Üdülés Cavallino homokos tengerpartján.

Alapár tartalmazza

Szállást megadott ellátással a választott turnusra (8nap/7éj egyéni utazással, érkezés a szállásra SZOMBATONKÉNT).  Minden apartman fel van szerelve villannyal, gázzal és vízzel.

Alapár NEM tarlalmazza

Utazást, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, idegenforgalmi adót, helyszínen fizetendő 200 EUR depozit (kézpénzben és bankkártyával egyaránt fizethető), végtakarítás: 50 EUR/apartman (abban az esetben nem kötelező fizetni ha a vendégek maguk elvégzik), strandszervizt. Fontos: Ágynemű huzatot és törölközőt vinni kell (vagy a foglaláskor előre jelezve a helyszínen fizethető az ágynemű: 12 EUR/fő/7 éj; törölköző a helyszínen nem kérhető! Utazó babaágy lekérésre foglalható, helyszínen fizetendő: 30 EUR/7 éj.

Leiras

 


Különböző épületekből, összesen 80 apartmanból álló együttes kb. 250 m-re a parttól és nagyon közel Ca’di Valle központjához. A közelben számos bolt és étterem található de érdemes ellátogatni a mindössze 5 km-re található utasok által méltán kedvelt Lido di Jesolo homokos partjára is.


Az apartmanegyüttes június közepétől szeptember közepéig gyermek  és felnőtt medencével várja az ideutazókat. A medencéket a délutáni siesta ideje alatt nem lehet használni. Minden apartman műholdas TV-vel, légkondicionálóval, mosógéppel ,bútorozott terasszal vagy erkéllyel és apartman méretétől függetlenül 1 db parkolóhellyel felszerelt.


Kétlégterű 2-4 fős apartman: ideális 2 felnőtt +2 gyermek befogadására. nappali kétszemélyes kihúzható kanapéval, konyhasarokkal sütő nélküli gáztűzhellyel, hűtővel mini fagyasztó résszel, 1 db franciaágyas vagy két külön ágyas szoba, 1 db zuhanyzós fürdőszoba WC-vel,.


Háromlégterű 4-6 fős apartman: ideális 4 felnőtt +2 gyermek befogadására. nappali kétszemélyes kihúzható kanapéval, konyhasarokkal sütő nélküli gáztűzhellyel, hűtővel mini fagyasztó résszel, 1 db franciaágyas szoba, 1 db két külön ágyas szoba, 1 db zuhanyzós fürdőszoba WC-vel,

Vízum infó
Magyar állampolgárok érvényes útlevéllel, illetve érvényes személyi igazolvánnyal utazhatnak.
Egésszégügyi tudnivalók
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Kötelezően előírt védőoltás nincs. Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot (Budapest, IX. Gyáli u. 3/a). Telefon: (0036) (1) 476-1364, honlap: www.oek.hu

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Neverland Travel általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Nem található a szálloda áttekintése.

UI