Bemutatkozás

Bemutatkozás

Kedves Utasunk !

Az emberi természet ősi, alapvető tulajdonsága az utazás iránti vágyakozás. Legyen szó egy napos vagy akár több hetes utazásról, az embereket mindig hatalmas örömmel tölti el, ha világot láthatnak, új kultúrával ismerkedhetnek meg. Irodánk a lehető legnagyobb profizmussal teljesíti ezeket a „vágyakat”.

Nagy tapasztalattal bíró kollégáink szavatolják a kiváló minőséget, személyes törődést valamint saját európai színvonalú járműparkunk, felkészült idegenezőink gondoskodnak a legjobb kiszolgálásról.

Cégünk fő szempontja a család, ezért az általunk kínált utak igyekeznek a család minden tagjának értékes és szórakoztatókikapcsolódást, nyalást biztosítani.

Az élet egyik fontos eleme a felfedezés, főként akkor, ha mindezeket szeretteinkkel együtt élhetjük át. Feladatunk, hogy szabadságát felhőtlenül és felejthetetlen emlékeket szerezve töltse Magyarországon és a világ több országában. Legyen szó egy hétvégi családi kikapcsolódásról vagy egy világ körüli utazásról. Mi garantáljuk Önnek és szeretteinknek a nyugalmat és kényelmet utazása során. Önnek így egyetlen dolga marad: Kikapcsolódni !

Irodánk speciális kedvezményeket nyújt cégeknek, intézményeknek, baráti társaságoknak, melyeknek mértékéről személyes megbeszélés után tájékoztatjuk.

Reméljük megtisztel minket bizalmával, és tervezett utazását ránk bízza.

Reméljük, megtisztel bennünket bizalmával, és tervezett utazását ránk bízza.